Vstopnice za Festival Lent

Prodajna mesta, spletni nakup, načini plačila in cenik

Vstopnice za Festival Lent

Prodajna mesta, spletni nakup, načini plačila in cenik
E Festival Lent E Vstopnice za Festival Lent

Prodajna mesta

Osrednje prodajno mesto

Narodni dom Maribor: Informacijska pisarna

Ulica kneza Koclja 9
(vhod z Ulice slovenske osamosvojitve)
2000 Maribor

Odpiralni čas:

1.–14. 6.:
od ponedeljka do petka: 10.00–13.00
17.–19. 6.:
10.00–17.00
20. 6.:
10.00–17.00 in 19.00–21.00
21.–29. 6.:
vsak dan 10.00–13.00 in 17.00–22.00

Za vsa vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na e-naslovu vstopnice@nd-mb.si in na telefonskih številkah 031 479 000, 02 229 40 50, 02 229 40 11.

 

Druga prodajna mesta

(od 21. do 29. junija)
Info točka Minoriti
, Vojašniški trg 2 a:
19.0002.00
(v nedeljo, 23. 6., 19.00–24.00)

(od 21. do 29. junija, zaprto 24. junija)
Vetrinjski dvor razstavišče,
Vetrinjska ulica 30:
19.3021.30

(od 18. do 20. junija)
Lutkovno gledališče Maribor
, Vojašniški trg 2a:
19.0020.00

 

Spletni nakup

Enostavno, priročno.

Cenik

Filtri

Dnevi

Programski sklop

Prizorišče

Zvrst

UGODNOSTI

Popust za študente in dijake

V sodelovanju s ŠOUM omogočamo za študente in dijake 5 € popusta na vse redne cene vstopnic Festivala Lent. Popust velja ob predložitvi veljavne študentske ali dijaške izkaznice, uveljavite ga lahko ob nakupu vstopnic v Informacijski pisarni ali v času festivala na festivalskih prodajnih mestih. Število subvencioniranih vstopnic je omejeno. Popust ne velja za festivalski after program.

Paket 3 plus

Darilo za vse, ki se zavedate, da je lentanje najlepše, če se mu predajamo vsak večer: paket vstopnic Tri plus, s katerim bomo vsem, ki boste kupili vstopnice za vsaj tri različne dogodke iz sklopa JazzLent ali za vsaj tri različne dogodke iz sklopa StandUpLent, podarili kar 20% popust na celoten nakup.

Popusti se ne seštevajo; ugodnost velja za nakup treh ali več vstopnic znotraj posameznega sklopa JazzLent oz. sklopa StandUpLent.

Kartica Moj izbor

Kdor ne želi izbrati le dogodkov posameznega sklopa, temveč raje obiskuje raznolike prireditve in koncerte znotraj več programskih sklopov, lahko izbere kartico Moj izbor. S kartico Moj izbor boste lahko izbirali med vsemi prireditvami, ki jih organizira Narodni dom Maribor, sami določili višino skupnega vplačila na kartico in tako uveljavljali popust glede na višino vplačanega zneska, in sicer:

  • Moj izbor 1: 10 % popust ob vplačilu od 50 € do 99 €,
  • Moj izbor 2: 20 % popust ob vplačilu od 100 € do 149 €,
  • Moj izbor 3: 25 % popust ob vplačilu nad 150 €.

Pri dvigu vsake vstopnice vam priznamo popust na redno ceno vstopnice glede na vplačano kategorijo kartice, imetniki kartic lahko dvignete več vstopnic hkrati, stanje dobroimetja se na vaši kartici ob nakupu zmanjša za vrednost s priznanim popustom. Prav tako lahko dobroimetje obnovite kadarkoli med letom in ga prenašate iz ene sezone v drugo.

Dobroimetja na kartici ni možno zamenjati za gotovino ali darilne bone. Ugodnosti kartice Moj izbor lahko koristite na redne cene vstopnic. Ugodnosti kartice Moj izbor se z ostalimi popusti izključujejo. S kartico Moj izbor ne morete kupiti rednih abonmajskih sedežev in vstopnic za dobrodelne koncerte. Ostale ugodnosti so specificirane pri posameznih dogodkih.

Ugodnejše vstopnice do 20. junija

Vse do dneva pred pričetkom Festivala Lent so vstopnice za vse programske vrhunce na voljo po ugodnejših, predprodajnih cenah. Raziščite, izberite, prihranite!

Popusti in druge ugodnosti se ne seštevajo.

Načini plačila in vračila

Plačilne kartice

Nakup vstopnic v Informacijski pisarni lahko opravite z naslednjimi plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, BA kartica/Maestro, Diners in Karanta.

Spletni nakup vstopnic lahko opravite z naslednjimi karticami oz. plačilnimi sistemi: Visa, Mastercard, BA kartica/Maestro, Diners in American Express.

Plačilni nalog

Znesek za vnaprej dogovorjeno število vstopnic lahko poravnate s plačilnim nalogom na račun Narodnega doma Maribor, podatke o sklicu dobite v Informacijski pisarni. Kopijo vplačila pošljite Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor po elektronski pošti vstopnice@nd-mb.si.

Vstopnice prevzamete najkasneje pol ure pred prireditvijo!

Vstopnica je lahko tudi lepo darilo!

Razveselite svoje najbližje, prijatelje ali poslovne partnerje in jim podarite darilni bon za katerokoli prireditev v organizaciji Narodnega doma Maribor. Tako jim podarite pester nabor prireditev, med katerimi lahko sami izberejo najljubšo in darilo unovčijo za vstopnico.

Darilni bon je plačilno sredstvo za vse prireditve v organizaciji Narodnega doma Maribor. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Denarja za vstopnice v vrednosti, ki je nižja od darilnega bona, ne vračamo. Ob nakupu vstopnic v vrednosti, višji od bona, je potrebno doplačilo. Nakup darilnih bonov je možen le v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor.

Odpoved prireditve

V primeru odpovedi prireditve s strani organizatorja lahko vstopnice zamenjate ali vam vrnemo denar. Vašo odločitev nam morate sporočiti v roku enega tedna po odpadli prireditvi.

Načini vračila

  • Kupcu se za odpovedane prireditve vrne kupnina ali se mu z njegovim soglasjem izda dobropis, ki ga kupec vnovči za katerokoli drugo prireditev.
  • Organizator ni dolžan povrniti kupnine za spremenjen program prireditve, v kolikor je sprememba nastala zaradi višje sile.
  • Za odpadle prireditve si bo Narodni dom Maribor prizadeval poiskati nove datume. O novih terminih ter tudi o tem, za katere prireditve ni zagotovljen novi termin in so odpovedane, organizator kupce vstopnic obvešča sproti na spletnih straneh in socialnih omrežjih. Kupljene vstopnice za prestavljene prireditve veljajo za nadomestne termine in jih obiskovalcem ni treba menjati (če ni navedeno drugače). Če obiskovalcem novi termin prireditve ne ustreza ali je ta odpovedana, Narodni dom Maribor izda dobropis v znesku cene vstopnice ali povrne kupnino. Dobropis ali zahtevek za vračilo kupnine je treba urediti do dneva novega datuma prestavljene prireditve.
  • V primeru, da bo prireditev odpovedana pred polovico izvedenega programa, je kupec upravičen do povračila vrednosti vstopnice. Povračilo lahko zahteva v roku enega tedna po odpovedi.

BREZPLAČNE VSTOPNICE

V primeru prireditev v naši organizaciji lahko eno uro pred prireditvijo brezposelna oseba, ob predložitvi dokazila o brezposelnosti, dobi brezplačno vstopnico, če so vstopnice še na voljo. Rezervacija te vstopnice ni mogoča.

Za invalide na vozičkih je ogled predstav v organizaciji Narodnega doma Maribor brezplačen, vendar morajo svoj prihod najaviti Informacijski pisarni v času uradnih ur, lahko preko telefona ali e-pošte, saj za vstop na prireditev potrebujejo vstopnico. Spremljevalec invalida na vozičku vstopnico plača.