2024Spektakel

Najlepše so zgodbe, pri katerih se konec spremeni v začetek. V času, ko se končuje obnova dravskega nabrežja in lentarji polni optimizma ter ustvarjalnih zamisli čakamo na vrnitev k reki, bomo spisali še eno takšno. Nostalgično in spektakularno obenem!

2018spomini

Pisalo se je leto 2018, ko se je od lentovske publike, z enim izmed zadnjih koncertov v Sloveniji, poslovila ena najbolj priljubljenih glasbenih skupin bivše skupne države.

Plavi Orkestar je s svojimi globalnimi uspešnicami zaznamoval generacije, in ko je skupina kmalu za tem napovedala konec svoje kariere, je to sprožilo pravi mali medijski vihar. Danes sprožamo novega.

2024Festival Lent

S ponosom namreč najavljamo:

Plavi Orkestar se vrača na odre! Po dolgoletnih poskusih številnih organizatorjev, da bi po razprodani turneji Everblue, ki je navdušila več kot pol milijona poslušalcev, skupino ponovno pripeljali pred koncertne mikrofone, je to uspelo nam!

27.junija

27. junija bodo nastopili na Glavnem odru, kjer nas bodo razvajali s set listo, polno klasik, kot so Suada, Od rodjendana do rodjendana, Bolje biti pijan nego star, Kaja, Sava tiho teče ali Zelene su bile oči te.

Premiera novega singla Plavi orkestar

Deležni bomo tudi nekaj presenečenj iz širokega arzenala uspešnic, obeta pa se tudi premiera: kot prvi bomo slišali nov singl, ki najavlja skorajšnji album in s tem vrnitev Plavega Orkestra – ne le na koncertne odre, ampak tudi na playliste.

Kot vselej pri Plavem Orkestru bosta koncert pospremili tudi vrhunska produkcija in dovršena scenografija. Ne obeta se torej le velika koncertna vrnitev, temveč glasbeni spektakel, ki bo navdušil vse, ki skupino spremljate že desetletja, pa tudi tiste, ki jih boste videli in slišali prvič.

Plavi Orkestar čez

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Povedano drugače: čaka nas nepozaben koncert, žur v najboljši lentovski maniri, ki se bo zapisal ne le v festivalsko zgodovino, temveč bo spisal tudi novo vznemirljivo zgodbo ene tukajšnjih najuspešnejših skupin vseh časov.

Bodite zraven!