Nenad Kriljiv ● Before Time

Nenad Kriljiv ● Before Time

tor

10

jan

00:00

VSTOPNICE

xx € - xx €

Lokacija

tor

10

jan

00:00

VSTOPNICE

xx € - xx €

Lokacija

tor

10

jan

00:00

VSTOPNICE

xx € - xx €

Lokacija

Ob 21.00: Nenad Kriljiv

Nenad Kriljiv je ljubljanska skupina, ki jo vodi igralec Gregor Gruden. V svojo družbo je povabil izkušene in nenadkriljive glasbenike, ki v različnih zasedbah krojijo slovensko glasbeno sceno. Motivacija za njihovo ustvarjanje je neobremenjena rokerska sprostitev. Bend odlikujeta bogat zvok in razkošna besedila, njihova glasba pa je dobro odležan cirkuški zrezek ter osvežilen kos feferonove torte. 

Material za svoj prvenec Istoimenski album, najavljen s prvim singlom Jajc, so Nenadi posneli v domačem studiu v dveh letih, ko je pandemija postregla z zaprtjem gledališč in koncertnih odrov. Nenad Kriljiv je to izkoristil karseda kreativno. Rezultat je devet skladb, ki jih je zmiksal Hrvoje Nikšič iz zagrebškega studia Kramasonik. 

Skupina je maja lani zidala svoj drugi singel Ne glej me, o katerem pravijo: »Živimo v času, ko nam, skritimi za ekrani, utripajo možgani. Bolje bi bilo, če bi pogledali v oči in prepoznali drug drugega, da bi nam v skupnem ritmu utripala življenja.«

 

Ob 22.30: Before Time

Before Time je slovenski bend, ki se je z zmagama na natečajih Špil liga 2019/20 in Šourock 2023/24 uveljavil na domači sceni. Bend, ustanovljen leta 2018, združuje elemente rocka in indie rocka, pri čemer išče svoj edinstven glasbeni izraz. Kamničani so se skozi leta razvijali in eksperimentirali, da bi oblikovali avtentičen slog, ki odraža njihovo individualnost ter kreativne vizije. Njihova glasba odraža mešanico energičnih kitarskih rifov in premišljenih lirik, s katerimi nagovarjajo širok spekter poslušalcev. Before Time redno nastopajo po Sloveniji, kjer z vsakim koncertom puščajo svoje stopinje na slovenski glasbeni sceni.

Nastopajoči:

Nenad Kriljiv
Gregor Gruden, vokal
Laren Polič Zdravič, kitara, vokal
Matjaž Ugovšek, kitara, vokal
Andrej Škoberne, bas kitara, vokal
Uroš Buh, bobni, vokal

Before Time
Naja Lipičnik, vokal
Toni Lah, kitara
Aleksander Leon Štukelj, kitara
Peter Mandelj Mejač, bas kitara
Domen Flerin, bobni

 

Pokrovitelj dogodka