Harmelogic z gostom Dongom Jinmingom

Harmelogic z gostom Dongom Jinmingom

tor

10

jan

00:00

VSTOPNICE

xx € - xx €

Lokacija

tor

10

jan

00:00

VSTOPNICE

xx € - xx €

Lokacija

tor

10

jan

00:00

VSTOPNICE

xx € - xx €

Lokacija

Duo Harmelogic, znan po svoji sposobnosti združevanja različnih glasbenih žanrov v čarobno harmonijo, se podaja na novo glasbeno potovanje. Tokrat se njihova glasbena pot prepleta z mojstrom Dongom Jinmingom, čigar izjemno igranje erhuja presega meje tradicije in inovacije.

Dong Jinming je nosilec kitajske tradicije in mojster kitajskega glasbenega instrumenta erhu, hkrati pa je tudi inovator, saj je eden prvih glasbenikov, ki evropsko klasično glasbo in jazz izvaja na erhuju. Raziskuje tudi druge glasbene tradicije, kot so indijska, arabska, afriška in balkanska. Dong je sodeloval z mnogimi glasbenimi velikani in izvajal projekte po vsem svetu.

S kombinacijo tolkal in klavirja ter edinstvenega zvoka erhuja ustvarjajo glasbeno pokrajino, ki sega onstran običajnega. Njihova glasba je kot nevidna vez med različnimi kulturami, ki se prepletajo v čudovit mozaik zvoka. Ob poslušanju njihovega nastopa se čas upočasni, medtem ko se prostor napolni s čustvenostjo in globokim spoštovanjem do glasbene dediščine.

Harmelogic in Dong Jinming nas bodo z melodijami popeljali na potovanje skozi svetove zvoka, kjer se tradicija objame z inovacijo.


Vstopnice: 10 € sedišče (do 20. 6.) / 15 € sedišče (od 21. 6.)

Nastopajoči:

Kris Korat, klavir
Damir Mazrek, tolkala
Dong Jinming, kitajska violina erhu

 

Pokrovitelj dogodka