Nasmeh z vasi (v mesto)

Nasmeh z vasi (v mesto)
StandUpLent

tor

10

jan

00:00

VSTOPNICE

xx € - xx €

Lokacija

tor

10

jan

00:00

VSTOPNICE

xx € - xx €

Lokacija

tor

10

jan

00:00

VSTOPNICE

xx € - xx €

Lokacija

Vsi imamo svoj lasten humor in vsak humor je vsaj malo drugačen od humorja nekoga drugega.

»Vaški humor« ima lahko slab prizvok, a štirje preizkušeni komiki vam bodo dokazali, da je lahko več kot le kvaliteten – predvsem pa, da je nekaj posebnega. Prihaja pa ta humor v mesto, prihaja na Lent, in sreda je vrhunski dan za spoznavanje mentalitete, ki jo prinašajo štirica; Bergant, Baltić, Ikovic in Kokošar.

Gašper Bergant se razneži ob pogledu na gozdnega jereba in cvet planike, a naj vas njegova romantična plat ne zavede, saj je na odru neusmiljen in ne izbira svojih »žrtev«. Slišali smo govoriti, da se ljudje včasih ne morejo odločiti, ali bi ga pretepli ali bi se mu smejali, vendar je do sedaj zmeraj prevagalo slednje. Gašper Bergant je skorajda tako poznan po svojem narečju kot po svojem humorju, zase pa pravi, da medtem ko mestne srajce iščejo »bejbike v miničih«, on išče ženske v »firtohih«.

Admir Baltić je vrhunski stand up komik, ki od leta 2019 stalno sodeluje pri satirični oddaji na RTV SLO Kaj dogaja, najprej kot poročevalec s terena Admir Pričko, potem pa kot neutrudni raziskovalec novih besed mag. Baltić. V svetu komedije je prvič odmevno opozoril nase kot hitronogi Žuti, ulični kriminalec na drobno, čigar prigode se čisto po naključju ujemajo s problemi sodobne Slovenije. Kot Žuti v monokomediji Slaba družba unikatno secira šibke točke sodobne Slovenije.

Matic Kokošar je študent, ki prihaja iz srca Baške Grape. V zadnjem času je odrske deske zamenjal za učiteljski kateder.

Dejan Ikovic Bushi je Savinjčan, ki živi 10 km naprej od konca sveta. Svojih tem se loteva iz zornega kota, ki mu ga nudi odročno domovanje. V prostem času dela kot mlinar in v mlinu premleva šale za stand up.


Vstopnice: 12 € sedišče (do 20. 6.) / 17 € sedišče (od 21. 6.)

 StandUpLent paket Tri plus
Pri nakupu 3 ali več vstopnic za tri ali več različnih dogodkov programskega sklopa StandUpLent velja 20% popust na celotno vrednost nakupa.

Nastopajoči:

Gašper Bergant
Admir Baltić
Matic Kokošar
Dejan Ikovic – Bushi

 

Pokrovitelj dogodka